Re-integratie

IDEO advies helpt bij het vinden van werk door loopbaanbegeleiding, re-integratiecoaching en outplacementtrajecten. Resultaatgericht, persoonlijk, professioneel, UWV-proof en tegen een scherpe en eerlijke prijs. IDEO advies werkt, we hebben al veel mensen naar ander werk begeleid.

We bieden u resultaatgerichte re-integratietrajecten, we onderscheiden ons door onze no-nonsense aanpak en onze praktische en op maat gemaakte re-integratietrajecten. We beschikken over een groot netwerk en hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen naar (ander) werk. We kijken naar wat uw medewerker echt nodig heeft en zetten instrumenten in die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben. Onze pragmatische aanpak is uniek in de branche.

Bij IDEO advies draait het om het vinden van werk, dat past bij mensen en hun mogelijkheden. Wij werken niet met standaard programma’s voor vaste kosten, maar stellen op basis van een intakegesprek met werkgever en de medewerker een programma op maat samen. Onze aanpak is persoonlijk, onze oplossingen zijn professioneel en pragmatisch. Korte lijnen met zowel de medewerker, de werkgever en andere betrokkenen zoals de bedrijfsarts, vinden we erg belangrijk.

Spoor 2

Kan een medewerker misschien niet terugkeren in het eigen werk, dan bieden we resultaatgerichte re-integratie trajecten. Werkgevers zijn vanuit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP), verplicht om spoor 1 en spoor 2 goed te onderzoeken en als spoor 1 niet lukt, een spoor 2 traject te starten. Voor een re-integratietraject kunt u ons inschakelen. Al onze inspanningen voor uw werknemer worden conform de Wet Verbetering Poortwachter vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat werkgever en werknemer voldoen aan de re-integratieverplichtingen. Zo voorkomt u sancties van het UWV. Maar bovenal helpt u uw medewerker op weg naar een nieuwe baan. We stellen op basis van een uitgebreide intake door de re-integratiecoach, een trajectplan op voor re-integratie in spoor 1 en/of spoor 2. We onderscheiden ons door eerlijk te zijn over de kansen, mogelijkheden en verwachtingen, zowel naar de opdrachtgever als naar de medewerker. Ook zijn we uniek in onze prijsstelling. Bij ons betaalt u alleen de daadwerkelijke inzet en geen standaardtrajectprijzen. Alleen daadwerkelijk gemaakte uren worden bij u in rekening gebracht (ook als het re-integratietraject eerder stopt of snel tot resultaat leidt). Bij een succesvolle externe plaatsing (minimaal half jaar contract) wordt een plaatsingstoeslag berekend.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Als u vragen heeft over de belastbaarheid van uw medewerker en diens mogelijkheden voor terugkeer in het eigen werk danwel in ander werk binnen uw organisatie, dan kunt u gebruik maken van onze professionele arbeidsdeskundigen. Wij adviseren u over het traject dat u conform de Wet Verbetering Poortwachter dient in te zetten. We zoeken naar praktische oplossingen voor uw arbeidsongeschikte medewerker.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over IDEO advies, neem dan contact met ons op.
IDEO advies - Arbodienst

Arbodienst

Maatwerk: op abonnementsbasis of op verrichtingenbasis

Lees meer
IDEO advies - Re-integratie

Re-integratie

Arbeidsdeskundig onderzoek, jobcoaching, re-integratie spoor 1 & 2

Lees meer
IDEO advies - Loopbaan coaching

Loopbaan

Loopbaancoaching & Outplacement: Aan de slag met wat je wil & kan

Lees meer
IDEO advies - Meer mensen gezond aan het werk in uw organisatie door onze interventies

Advies

Meer mensen gezond aan het werk in uw organisatie door onze interventies

Lees meer