Arbodienstverlening op maat – landelijke dekking

IDEO biedt verzuimbegeleiding op het hoogste niveau. Bij ons kunt u kiezen voor afname van losse uren van een bedrijfsarts / casemanager tot complete arbodienstverlening op abonnementsbasis. We luisteren naar wat u wilt en belangrijk vindt. Wilt u zelf veel doen en af en toe gebruik maken van onze kennis en diensten of wilt u dat wij al uw zorgen rondom arbo, verzuim en re-integratie uit handen nemen: Bij ons kunt u echt zelf bepalen wat u bij af wilt nemen.
IDEO biedt de volgende pakketten:

Optie 1 All-In

Met dit abonnement nemen wij de verzuimbegeleiding op ons en verzorgen wij de volledige arbodienstverlening voor uw arbeidsongeschikte medewerkers. Bij dit abonnement zijn inbegrepen:

De inzet van onze casemanager en spreekuren bedrijfsarts tijdens verzuim, Verzuimsignaal (ons webbased verzuimmanagementsysteem), Poortwachterhulp (volledige ondersteuning in de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief alle wettelijk verplichte documenten, zoals de Probleemanalyse en het Plan van aanpak) en meldingen aan UWV en verzekeraar.

Optie 2 Abonnement Eigen Regie

U kunt ook kiezen voor een ‘abonnement Eigen Regie’; de inhoud van het abonnement en het moment waarop we in actie komen bepalen we in overleg en op basis hiervan kunnen we u een scherpe aanbieding doen.

Alle dienstverlening die buiten een overeengekomen abonnement valt wordt op basis van een uurtarief bij u in rekening gebracht. Wij zetten de overige diensten alleen in met uw toestemming.

Optie 3 Arbodienstverlening Verrichtingen

Als u zelf de regie wenst te hebben over het verzuim, bieden wij onze dienstverlening op verrichtigenbasis aan. U betaalt geen aansluit- of abonnementskosten en u bepaalt zelf wanneer u ons inzet. U betaalt de betreffende diensten op verrichtingenbasis (uurtarief).

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over IDEO advies, neem dan contact met ons op.
IDEO advies - Arbodienst

Arbodienst

Maatwerk: op abonnementsbasis of op verrichtingenbasis

Lees meer
IDEO advies - Re-integratie

Re-integratie

Arbeidsdeskundig onderzoek, jobcoaching, re-integratie spoor 1 & 2

Lees meer
IDEO advies - Loopbaan coaching

Loopbaan

Loopbaancoaching & Outplacement: Aan de slag met wat je wil & kan

Lees meer
IDEO advies - Meer mensen gezond aan het werk in uw organisatie door onze interventies

Advies

Meer mensen gezond aan het werk in uw organisatie door onze interventies

Lees meer